Sale BL 121-10 Uszodatechnikai pH és klór szabályzó

BL 121-10 Uszodatechnikai pH és klór szabályzó

  • 264 326 Ft 377 609 Ft


A BL 121 uszodatechnikai szabályzó a tökéletes megoldás a medencevíz klórtartalmának és pH-értékének szabályzásához, legyen szó uszodáról, wellness fürdőről vagy jakuzziról. Kis- és nagyméretű medencék esetén is alkalmazható.

A műszer funkciói között megtalálható az automatikus mérés és a proporcionális szabályzás, illetve a pH-, redoxpotenciál- (ORP) és hőmérséklet-mérés. A pH- és ORP-szabályzás módja lehet proporcionális, késleltetés, illetve biztosított a túladagolás elleni védelem. Az adagolás perisztaltikus pumpával történik. A teljesítmény 0,5 és 3,5 liter/óra között állítható.

A műszer képes a mért értékek automatikus rögzítésére, a beállítások jelszavas védelemmel rendelkeznek, és a mentett adatok számítógépre is áttölthetők. A kalibrálás automatikus művelet, az üzembiztonságról a riasztási funkciók gondoskodnak. Az analóg kimenet akár PLC eszközök vezérlésére is alkalmas.

Hogyan mérhető és szabályozható a víz klórtartalma? Tudj meg többet és kattints ide!


A digitális kombinált elektród egyszerűen üzembe helyezhető. A földelőszondának köszönhetően stabilabbak a mérések és növelhető az elektród élettartama. A beépített hőmérséklet-érzékelővel az uszodavíz hőmérséklete is mérhető.


A műszer többféle változatban vásárolható meg. Kérjük, hogy az Önnek megfelelő konfiguráció kiválasztásához lépjen kapcsolatba velünk.

Műszaki adatok
Mérési tartomány pH‐érték : 0,00-14,00 pH
ORP : ±2000 mV
Hőmérséklet: -5,0 és 105,0 °C között
Pontosság pH‐érték: ±0,05 pH
ORP: ±5 mV
Hőmérséklet: ±0,1 °C
Kalibrálás Automatikus, kétpontos
Hőmérséklet-kompenzálás Automatikus, -5,0 és 105,0 °C között
Áramellátás Hálózati adapter
A műszer tartozékai
Tartozék pH- és klórtartalom-szabályzó kombinált, HI 1036-1802 hőmérséklet-érzékelővel ellátott pH/ORP-elektróddal, valamint készlet az üzembe helyezéshez
Méretek és súly
Méretek 188 mm x 55 mm x 245 mm
Súly 1 700 g

Címkék: pH-érték, redoxpotenciál (ORP), klór, PoolLine


HANNA Instruments Service Kft. © 2018.