HI 96812 Borászati refraktométer a cukortartalom méréséhez

  • Bruttó ár: 70 676 Ft


A borászati célokra tervezett HI 96812 digitális refraktométer segítségével a cukortartalom mérése lehetséges mustban.

A mérési eredmény °Baumé értékben jelenik meg. A °Baumé skála a folyadékok sűrűségén alapul, és lehetővé teszi a cukortartalom meghatározását a borkészítés során. A műszer a mért Brix-értéket az AOAC szabványnak megfelelő mérési eljárások alapján számítja át °Baumé-értékké. 1 °Baumé megközelítőleg 1,8 Brix-foknak felel meg, illetve 1 °Baumé hozzávetőlegesen a borban található 1% alkoholtartalomra utal a fermentáció befejeződése után.


Műszaki adatok
Mérési tartomány Cukortartalom: 0-27 °Baumé
Hőmérséklet: 0-80 °C
Pontosság Cukortartalom: ±0,1 °Baumé
Hőmérséklet: ±0,3 °C
Hőmérséklet-kompenzálás Automatikus 10 és 40 °C között
Áramellátás 1 db 9 voltos elem (kb. 5000 mérésre elegendő)
A műszer tartozékai
Tartozék Elem és használati utasítás
Méretek és súly
Méretek 102 mm x 67 mm x 192 mm
Súly 420 g

Címkék: cukor


HANNA Instruments Service Kft. © 2018.