Kategóriák


Miértek és hogyanok

Tippek és tanácsok

Videók és termékbemutatók

Legfrissebb bejegyzések

Miért fontos a kén-dioxid mérése? Milyen eszközökre van szükség? Hogyan kell ezeket használni?

...
Olvass tovább

A szüret befejezését a préselés művelete, majd a fermentáció folyamata követi. A fermentáció kritikus része a műszeres vizsgálat.

...
Olvass tovább

A tiszta, kalibrált és kondicionált pH-elektród segítségével pontos és megismételhető mérések hajthatók végre.

...
Olvass tovább

A cukortartalom után a második legfontosabb borászati paraméter a nitrogén koncentrációja.

...
Olvass tovább

A borkészítés elengedhetetlen velejárói a pontos mérések. A mérési pontosság feltételei a jól karbantartott és gondosan kalibrált mérőeszközök.

...
Olvass tovább

A zöldségek megfelelő tárolása és kezelése a minőség fontos tényezői.

...
Olvass tovább

Akciós termékek

Új
Akciós mezőgazdasági csomag
35 540 Ft 40 084 Ft

.....


HANNA Instruments Service Kft. © 2018.