Kategóriák


Miértek és hogyanok

Tippek és tanácsok

Videók és termékbemutatók

Legfrissebb bejegyzések

A cukortartalom után a második legfontosabb borászati paraméter a nitrogén koncentrációja.

...
Olvass tovább

A borkészítés elengedhetetlen velejárói a pontos mérések. A mérési pontosság feltételei a jól karbantartott és gondosan kalibrált mérőeszközök.

...
Olvass tovább

A zöldségek megfelelő tárolása és kezelése a minőség fontos tényezői.

...
Olvass tovább

A rendszeres időnként végrehajtott pH-mérés a sajt előállításának és minőség-ellenőrzésének elengedhetetlen lépése.

...
Olvass tovább

Az élelmiszerek pH-értékének meghatározása során a legfontosabb kérdés, hogy mennyire pontosak a mérések.

...
Olvass tovább

A kémiai oxigénigény (rövidítve KOI) a szennyvízkezelés fontos paramétere, legyen szó ipari vagy lakossági szennyvízről.

...
Olvass tovább

HANNA Instruments Service Kft. © 2018.