HI 2020 edge® pH mérő

  • 165 179 Ft


A HANNA Instruments legújabb innovációja az edge® pH mérőműszer, amely a korábbi professzionális készülékek sokoldalúságát ötvözi a korszerű és felhasználóbarát kialakítással.

A pH mérőműszer új típusú digitális pH elektróddal használható, egy 3,5 mm-es hagyományos jack dugóval csatlakoztatható. A műszer automatikusan felismeri a hozzákapcsolt elektródot, amely tárolja a legutóbbi kalibrálás adatait is. A műszer jelentősen leegyszerűsíti a pH mérések menetét, a konfigurálást, a kalibrálást és a diagnosztikai funkciók használatát, valamint a mérési eredmények elmentését és azok áttöltését személyi számítógépre.

A nagyméretű és széles látószögű kijelző segítségével könnyen leolvasható a mért pH érték, illetve végrehajtható a műszer működési paramétereinek konfigurálása.

A HI 2020 edge® műszer készlet formájában vásárolható meg, amely tartalmaz kalibráló és karbantartó oldatokat is.


edge® a könnyű borászati pH mérésért

A bor pH-értéke az egyik legfontosabb borászati paraméter, mert hatással van a bor minőségére, ízére, színére, és számos egyéb tulajdonságára. A borászati pH-elektród ellenáll a bormérés vagy a must vizsgálata során az elektródra rakódó szennyeződések hatásainak, így élettartama hosszabb, a mérési pontosság pedig maximális. Könnyű kezelhetőségének révén a műszer minden borász barátja. A műszerrel mind a fehérbor, mind a vörösbor vizsgálata lehetséges.


Műszaki adatok
Mérési tartomány pH-érték: -2,000 és 16,000 pH között
pH-mV érték: ±1000,0 pH-mV
Hőmérséklet: -20,0 és 120,0 °C között
Pontosság pH-érték: ±0,002 pH
pH-mV érték: ±0,2 mV
Hőmérséklet: ±0,2 °C
Kalibrálás Automatikus három vagy ötpontos pH kalibrálás
Hőmérséklet-kompenzálás Automatikus (-20,0 és 120,0 °C között)
Adatrögzítés 1000 mérés adatai menthetők el
Adatátvitel USB
Környezet 0 és 50 °C között; legfeljebb 95% relatív páratartalom
Áramellátás 5 VDC hálózati adapter
A műszer tartozékai
Tartozék pH-elektród, 4,01; 7,01 és 10,01 pH-s puffer-oldatok (2-2 tasak), tisztítóoldat (2 tasak) és minőségi tanúsítvány

Címkék: pH-érték, edge®


HANNA Instruments Service Kft. © 2018.