Garanciális feltételek

A cégünk által forgalmazott mérőeszközök meghatározott idejű garanciával rendelkeznek, amennyiben azokat a célnak megfelelően használják, valamint ha az utasításoknak megfelelően történik a karbantartásuk. A jótállás ingyenes javítást és cserét foglal magába. Balesetből, nem előírásszerű használatból vagy az előírt karbantartás hiányából származó sérülés esetén a garancia megszűnik. A jótállás időtartama a vásárlás időpontjával kezdődik. Csak akkor érvényes, ha a terméket megfelelő feltételek mellett és az előírt karbantartási eljárások által meghatározott üzemelési korlátozások figyelembe vételével használják. A HANNA Instruments nem vonható felelősségre semmilyen elszenvedett kárért, amely bármelyik jótállási feltétel megszegéséből származik, illetve gondatlanság eredménye.

A egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján termékeink jótállási ideje a következő:

  • A professzionális laboratóriumi titrátorok (pl. HI 902, HI 903) esetében a jótállás időtartama két év.
  • Cégünk által forgalmazott valamennyi mérőműszer esetében a jótállás időtartama egy év.
  • Az egyes mérőműszerek használatához szükséges elektródok és szondák esetében a jótállás időtartama hat hónap.

Ha szervízelésre van szükség, akkor lépjen kapcsolatba cégünkkel. Ha még tart a jótállás, akkor közölje a mérőeszköz típusszámát, beszerzésének dátumát, sorozatszámát és a hiba természetét. Ha az adott sérülést vagy hibát a jótállás nem fedezi, akkor értesítést kap a felmerült költségekről. Ha a terméket vissza kell juttatni a HANNA Instruments Service Kft. számára, akkor a szállítás során győződjön meg arról, hogy a csomagolás megfelelő védelmet biztosítson.

Rövid pH elektródákkal kapcsolatos tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.


HANNA Instruments Service Kft. © 2019.