Gyakornoki program

A HANNA Instruments-nél lehetőséget biztosítunk a főiskolán, egyetemen tanuló hallgatóknak, hogy cégünknél szakmai gyakorlatot teljesítsenek és az egyetemi évek alatt értékes gyakorlati tapasztalatot szerezzenek.

A gyakornoki programunk célja, hogy gyakornokaink idővel akár munkatársainkká is váljanak.

Mit nyújtunk neked?

  • Szakmai feladatokat.
  • Lehetőséget az egyetemi kötelező szakmai gyakorlat elvégzésre.
  • A megszerzett tapasztalatok által jobb elhelyezkedési esélyeket.
  • Szakképzett munkatársaink az első naptól kezdve segítenek neked megismerni a műszereinket kívülről és belűről is egyaránt.
  • Barátságos légkör és kényelmes munka környezet szegedi irodánkban

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küld el számunkra önéletrajzod az admin[at]hih.hu email címre.

ph mérők

Röviden a cégünkről

A Hanna Instruments egyike a világon elismert laboratóriumi mérőműszereket gyártó és forgalmazó cégeknek. Műszerkínálatunkban megtalálhatók például pH-mérők, vezetőképesség-mérők, hőmérők, különféle titrátorok és fotométerek, valamint ipari szabályzó/megfigyelő műszerek is. Magyarországon cégünk 2004 óta van jelen, mint a Hanna Instruments hivatalos márkaképviselete és szervize.

Munkatársaink középfokú és felsőfokú műszaki vagy természettudományi végzettséggel rendelkeznek, így számos területről várjuk a hallgatókat szakmai gyakorlatra. Cégünk egyaránt foglalkozik kereskedelemmel, szervízeléssel és tanácsadással.

A vegyészlaborban és a szervízben lehetőség van az alapvető laboratóriumi műszeres eljárások megismerésére és kipróbálására. Továbbá az ipari szabályzók és megfigyelő műszerek terén is számos területen jelen vagyunk, mint a vízkezelés vagy akár a tápoldatozás, így erre a vonalra is szívesen látunk hallgatókat.


Kiknek ajánljuk? – És mit tudunk nekik ajánlani?

  • Kémiai területen tanulóknak, például vegyész, vegyészmérnök, anyagmérnök, stb. Számukra elsődlegesen a műszereinkkel való mérések (tesztelés vagy akár éles mérések, például fotométerekkel, titrátorokkal, stb.) elvégzése a feladat. Ezentúl a teszterek, mint pH-teszterek, EC-teszterek ellenőrzése és kalibrálása.
  • Műszaki területen tanulóknak, például építőmérnök és gépészmérnök bizonyos területei, környezetmérnök, műszaki menedzser. Az ipari és mezőgazdasági szabályzók és megfigyelők beszerelése sokkal inkább mérnöki feladat, így őket elsődlegesen ezek tanulmányozására várjuk.
  • Mezőgazdasági vonalon tanulóknak, például kertészmérnök, mezőgazdasági mérnök. Elsődlegesen azoknak, akik a virág- és zöldségtermesztés világában szeretnének elhelyezkedni és a tápoldatozás eszközeit megismerni.

HANNA Instruments Service Kft. © 2022.