HI 2202 edge®blu vezeték nélküli pH mérő

  • Bruttó ár: 248 374 Ft


A Bluetooth® 4.0 technológiát alkalmazó, vezeték nélküli pH-mérőműszer segítségével a HALO® pH-elektród sorozat bármelyik tagja használható. Az elektród és a műszer közötti távolság akár 10 méter is lehet.

A pH mérő a professzionális készülékek sokoldalúságát ötvözi a korszerű és felhasználóbarát kialakítással. Emiatt súlya kicsi, vastagsága pedig alig haladja meg az egy centimétert, így egyszerűen kézben tartható vagy helyezhető el akár a laboratórium falán. A műszer leegyszerűsíti a mérések menetét, a konfigurálást, a kalibrálást és a diagnosztikai funkciók használatát, illetve a mérési eredmények elmentését és áttöltését személyi számítógépre.

Az újszerű kialakítás elegáns megjelenést és célszerű elhelyezési lehetőségeket biztosít. A tartozék állvány jól látható szögben tartja a műszert, és magában foglalja a szonda rögzítésére szolgáló mozgatható tartókart is. A függőleges felületre erősíthető tartókeret segítségével a műszer akár a falra is felszerelhető, így nem foglal helyet az általában amúgy is zsúfolt laboratóriumi munkaasztalon.


Műszaki adatok
Mérési tartomány -2,000 és 16,000 pH között
±1000 mV
Pontosság ±0,002 pH; ±0,01 pH;
±0,2 mV
Kalibrálás Automatikus, legfeljebb ötpontos
Hőmérséklet-kompenzálás Automatikus
Adatrögzítés 1000 mérés adatai menthetők el
Adatátvitel USB
Környezet 0 és 50 °C között; legfeljebb 95% relatív páratartalom
Áramellátás 5 VDC hálózati adapter
A műszer tartozékai
Tartozék Kombinált tartó a műszer és az elektród elhelyezéséhez, falra szerelhető rögzítőkeret, USB kábel, pH-elektród, kalibráló puffer oldatok (3 tasak), tisztító- és tárolóoldat, hálózati adapter, használati utasítás és minőségi tanúsítvány
Méretek és súly
Méretek 140 mm x 12 mm x 202 mm
Súly 250 g

Címkék: pH-érték, HALO®, edge®


HANNA Instruments Service Kft. © 2019.