HI 98127 Cseppálló pH-teszter cserélhető elektróddal

  • Bruttó ár: 35 540 Ft


A HI 98127 pH-teszterrel való mérés után azonnal leolvasható a kijelzőről az öntözővíz vagy a tápoldat pH-értéke. A műszer két változatban vásárolható meg (HI 98127 és HI 98128) eltérő felbontást és pontosságot biztosítva, így kiválasztható az egyéni igényeknek megfelelő mérőeszköz.

A tartozék szerszám segítségével a pH-elektród egyszerűen be‐ és kiszerelhető az érintkezők sérülése nélkül. A hőmérséklet‐érzékelő gyors méréseket biztosít, és mivel közel helyezkedik el a pH‐elektródhoz, garantálja a hőmérséklet‐kompenzált pH-mérések pontosságát. A cseppálló műszer jellemzői között megtalálható a kétsoros kijelző, az elem töltési állapotának kijelzése, valamint az automatikus kikapcsolás és kalibrálás.

Tudj meg többet a pH-érték és a redoxpotenciál szerepéről az uszodatechnikában és kattints ide!


A tápoldat vagy az öntözővíz pH-mérésének alapvető eszközei az egyszerűen kezelhető pH-teszterek. A mezőgazdasági mérésre szolgáló műszerek kis méretüknek köszönhetően zsebben is hordhatók, kezelésük pedig nem igényel komolyabb szakképzettséget.


Műszaki adatok
Mérési tartomány pH érték: ‐2,0 és 16,0 pH között
Hőmérséklet: ‐5,0 és 60,0 °C között
Pontosság pH érték: ±0,1 pH
Hőmérséklet: ±0,5 °C
Kalibrálás Automatikus, egy‐ vagy kétpontos
Hőmérséklet-kompenzálás Automatikus
Környezet ‐5 és 50 °C között, legfeljebb 100% relatív páratartalom
Áramellátás 4 db 1,5 voltos elem (kb. 300 óra folyamatos használatra elegendő), automatikus kikapcsolás használaton kívül 8 perc után
A műszer tartozékai
Tartozék Védőkupak, szerszám az elektród kiszereléséhez, elemek és használati utasítás
Méretek és súly
Méretek 40 mm x 26 mm x 163 mm
Súly 100 g

Címkék: pH-érték


HANNA Instruments Service Kft. © 2019.