Rólunk

HANNA Instruments
„With Great Products, Come Great Results™”

A HANNA Instruments az elmúlt évtizedek egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója. Az ISO 9001 minősítésű cég világszerte forgalmazott termékeinek széles skálájával mérhető többek között a pH- és ORP-érték, az oldott oxigén- és az összes oldott sótartalom, valamint a vezetőképesség, a zavarosság és a hőmérséklet. A jelenleg megvásárolható mintegy 3000 különféle mérőeszköz és kiegészítő a pH-érték, a klórtartalom, a zavarosság, a vezetőképesség, az oldott oxigéntartalom, a hőmérséklet és sok más paraméter mérését teszi lehetővé számos alkalmazási területen, mint például a vízminőség-vizsgálat, a borászat, a tejipar vagy a mezőgazdaság. Célunk mindén igény kielégítése a vásárlói szempontok figyelembe vételével.

Filozófiánk

Az évek során a céget alapító Nardo-család célja mindig az volt, hogy praktikus és mindenki számára elérhető árú mérési megoldásokat biztosítson vásárlói számára. Amikor a HANNA Instruments 1986-ban bemutatta a pHep® műszerek első verzióit, gyakorlatilag forradalmasította a pH-mérést e könnyen használható, olcsó, zsebben is hordható pH-teszterekkel. Ez a hozzáállás azóta is megmaradt. 2005-ben a cég kifejlesztette a világ első egyparaméteres, élelmiszeripari célú automata titrátorait, amelyek révén felhasználók ezrei váltak képessé arra, hogy saját maguk hajtsák végre a termékeik előállítása során szükséges méréseket, így javítva áruik minőségét. Ez a filozófia a HANNA Instruments védjegyének tekinthető, amelynek eredményeként a világ minden táján megtalálható szervezet ma már harmincnál is több országban van jelen kereskedelmi kirendeltségekkel, valamint gyártással, illetve kutatással és fejlesztéssel foglalkozó központokkal.

Kutatás és fejlesztés

A HANNA Instruments fejlesztőként is lenyűgöző eredményeket ért el. A kutatással és fejlesztéssel foglalkozó részleg folyamatosan továbbfejleszti a már meglévő technológiákat, illetve új technikák kifejlesztésén és tesztelésén dolgozik. Ez a munka nem csak a műszerekre korlátozódik, folyamatos az érzékelők, reagensek és más vegyszerek fejlesztése is. A HANNA Instruments nevéhez fűződik az első hőmérséklet-érzékelőt magába foglaló pH-elektród is, amely 1985-ben került forgalomba. A cseppálló, szélsőséges körülmények mellett is használható műszerek ötlete szintén a cégtől származik, az első ilyen készülék 1990-ben készült el. 1995-ben a HANNA Instruments bemutatta az egyedülálló CheckTemp digitális hőmérőit, amelyek lehetővé teszik a műszer pontosságának ellenőrzését. Egyedi fejlesztésnek tekinthető még a kombinált mérőműszer-sorozat, amelynek tagjai egyszerre képesek a pH- és EC-mérések végzésére. Az első ilyen műszereket 2000-ben lehetett megvásárolni. A HANNA Instruments tovább folytatja kutatási és fejlesztési programjait.

Gyártás

Úgy véljük, hogy a gyártás legfontosabb mozzanata a tervezéstől a leszállításig tartó minőség-ellenőrzés, ezért a HANNA Instruments saját maga állítja elő az általa forgalmazott termékeket, beleértve a műszereket, elektródokat, reagenseket és puffer-oldatokat. Mérnökeink folyamatosan keresik a leghatékonyabb gyártási technológiákat, berendezéseket és technikákat. A HANNA Instruments nagyon kevés alkatrész-beszállítóval áll kapcsolatban, a legtöbb gyártási folyamatot – legyen az fröccsöntés, üvegfújás vagy elektronikai termelés – a cég saját maga végzi. A HANNA Instruments termékei megfelelnek a CE előírásoknak, a gyártósor ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.