Karrier

Üdvözlünk a HANNA Instruments Service Kft. karrier oldalán!

Röviden rólunk

A HANNA Instruments már 40 éve a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója. A Hanna Instruments Service Kft. a cégcsoport tagjaként 18 éve van jelen Magyarországon és forgalmazza a Hanna Instruments műszereit.

A jelenleg megvásárolható mintegy 3000 különféle mérőeszköz és kiegészítő a pH-érték, a klórtartalom, a zavarosság, a vezetőképesség, az oldott oxigéntartalom, a hőmérséklet és sok más paraméter mérését teszi lehetővé számos alkalmazási területen, mint például a vízminőség-vizsgálat, a borászat, a tejipar vagy a mezőgazdaság.

Mit tudunk kínálni?

Versenyképes fizetést + cafetériát, kellemes munkakörnyezetet, jó fej kollégákat akikkel csak úgy repül a munkaidő, változatos és kihívást jelentő feladatokat és persze finom kávét.

Továbbá biztosítjuk számodra a megfelelő munkaeszközöket is: céges autó, mobiltelefon és számítógép.

Nyitott pozícióink

Vegyész

Jelentkezésed az sales[kukac]hih.hu email címre várjuk a tárgyban a pozíció megjelölésével.

Jelenleg nincs szabad pozíciónk.

Kereskedelmi képviselő

Jelentkezésed az sales[kukac]hih.hu email címre várjuk a tárgyban a pozíció megjelölésével.

Jelenleg nincs szabad pozíciónk.

Mik lesznek a feladataid?

 • Elsősorban cégünk széles termékkínálatát kell majd értékesítened, amelyben a pH mérőtől az ipari szabályzórendszerig szinte minden megtalálható.
 • Ha rendelkezel egy kis műszaki vénával is, az csak plusz pont nálunk, hiszen elfordulhat, hogy meg kell mutatnod az ügyfélnek egy-egy műszer használatát.
 • Feladatod lesz még természetesen a már meglévő ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és annak tovább mélyítése is.
 • Előnyös lehet, ha nem ijedsz meg az új lehetőségek és új ügyfelek felkutatásától sem, illetve pontosan és precízen tudod dokumentálni az általad elvégzett feladatokat.

Mi miben segítjük majd a te munkád?

 • Biztosítjuk számodra az ügyféllátogatáshoz szükséges autót, a kapcsolattartáshoz szükséges mobiltelefont és számítógépet.
 • Sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáid segítenek felkészülni a műszerek bemutatásához, így biztosan elsajátítod majd az általunk forgalmazott mérőműszerek minden csínját-bínját.
 • Segítünk kiválasztani az ügyfél számára legalkalmasabb készülék típusát, illetve bármilyen más szakmai kérdés esetén a segítségedre tudunk lenni személyesen és telefonon is.

Milyen tanulmányok előnyösek a pozíció betöltéséhez?

Szívesen látunk a csapatunkban minden természettudományos vagy műszaki végzettséggel rendelkező jelentkezőt, mint például: környezettan, környezetmérnök, műszaki menedzser, stb.

Milyen olyan készségeknek és képességeknek örülnénk még, amelyekkel esetleg rendelkezel?

 • Bár ügyfeleink nagy része magyar, a hazai irodánk egy nagy nemzetközi cég része, így előnyös, ha megérted az angolt és hatalmas piros pont jár érte, ha meg is tudsz szólalni.
 • A próbaidőd után biztosítjuk számodra a céges autót az ügyféllátogatásokhoz, azonban nyugodtabban alszunk mi is, ha tudjuk, hogy egy tapasztalt sofőr kezében van a volán. Így ha a kötelező óraszámon túl is vezettél már, ismét jár a piros pont.
 • Határozott kiállásod van, a kommunikáció és kapcsolatteremtés is könnyen megy neked, sőt mi több, képes vagy megszervezni a saját napod, akkor ennél ideálisabb csapattagról már nem is álmodhatunk. Jelentkezz azonnal.
 • Esetleg szereztél már tapasztalatot analitikai műszerek forgalmazásában.

Mivel tudjuk kompenzálni mindazt, hogy te egy szuperhős vagy?

 • Versenyképes alapbérrel és természetesen értékeljük azt is, ha motivált és ambiciózus vagy.
 • Minden hónapban biztosítunk cafetériát, és igen, ezen is meg fog látszani, ha motivált vagy.

HANNA Instruments Service Kft. © 2022.